Onze visie

Zakelijke webhosting moet veilig en betrouwbaar zijn, en natuurlijk ook simpel en snel. Verder liefst scherp geprijsd en milieuvriendelijk.

Veiligheid is niet voor niets een actueel onderwerp, te vaak worden websites gehackt.

Daarom houden onze technici 24/7 in de gaten of er bedreigingen van buitenaf zijn, en komen vanzelfsprekend direct in actie als dat nodig is. Verder hebben we alle data op meerdere servers staan, en onze automatische back-ups maken het mogelijk om tot maar liefst dertig dagen terug in de tijd te gaan. 

Betrouwbaarheid betekent ook dat data beschikbaar moet zijn. Dankzij onze moderne techniek en de 24/7 monitoring bieden wij een uptime van meer dan 99,99 procent!

Simpel betekent bijvoorbeeld dat we drie heldere pakketten aanbieden, dat is mogelijk omdat onze pakketten erg compleet zijn. Bij specifieke wensen zijn die natuurlijk altijd uit te breiden.

Simpel betekent ook dat bijna alle instellingen te doen zijn door één druk op de knop of één mailtje. Dat is bijvoorbeeld ook voldoende om een back-up terug te plaatsen, als dat ooit nodig is. 

Onze snelheid halen we omdat alle data op harde schijven staat die de snelste in hun soort zijn. Bij de Premium pakketten staat de database altijd op razendsnel SSD.

HostingSafe gebruikt alleen recente hardware van de beste kwaliteit. Hierdoor zijn onze servers niet alleen razendsnel, maar verbruiken allemaal zo min mogelijk energie.

Daarbij draait al onze hardware op groene energie. We voldoen dan ook aan de voorwaarden van Cleanbits en onze servers zijn door die organisatie gecertificeerd.

Websites die draaien op Joomla, WordPress en Magento worden bij ons versneld door gebruik van technieken als fastCGI, APC (een alternatieve PHP cache) en NGINX. Daarbij wordt de server altijd geoptimaliseerd, zodat de data direct beschikbaar is en blijft.

HostingSafe zorgt ervoor dat uw website veilig is en goed bereikbaar blijft, omdat bij zakelijke hosting iedere bezoeker een klant kan zijn. 


Login

  or   Registreer

Wachtwoord vergeten? |  Gebruikersnaam vergeten?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.  or   Login
×